BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 100€ - KODA POSTAFREE

Moč narave v tvoji skodelici najljubšega napitka

Search
Close this search box.

BUTTERFLY PEA FLOWER | Blue Healer

CENA: 39,95

Na zalogi

Opis

Ravnotežje živčnega sistema

V ajurvedi, tradicionalni indijski medicini, ki se že tisočletja uporablja v Indiji, je čaj Butterfly Pea Flower imenovan Anchan čaj. Uporablja se v obredih zaščite, ljubezni in miru. Povezan je z mogočno hindujsko boginjo imenovano Aparajita (ime pomeni “nepremagljiva”).

Poleg duhovnega pomena je Butterfly Pea Flower poln antioksidantov, ki spodbujajo zdravje, kot je na primer antocianin. Vsebuje pa tudi naravne pigmente, ki lepo obarvajo hrano in pijačo.

Butterfly Pea Flower (Clitoria ternatea) je rastlina, ki izvira iz jugovzhodne Azije in se pogosto uporablja v čaju. Njemu sorodne rastlinice, ki so identični, lahko najdemo tudi drugje po svetu, na primer v Srednji in Južni Ameriki. Včasih ga imenujejo tudi čaj Blue Butterfly Pea ali Blue Clitoria.

Čaj Butterfly Pea Flower se uporablja tudi v kozmetične namene, prispeva k zdravemu videzu kože, las in oči. Njegova bogata modra barva se uporablja kot naravno barvilo. Če ga kombiniraš z vodo in kislo sestavino (na primer limona), kar spremeni pH vode, se barva spremeni iz modre v vijolično. Poskusite, res je neverjetno!

Ključne prednosti:

  • Antioksidant* [R]
  • Lahko izboljša zdravje kože, las in oči* [R, R]
  • Protivnetno* [R]

R- raziskave na to temo

*Ti izdelki niso namenjeni za diagnosticiranje, zdravljenje, ozdravitev ali preprečevanje bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BUTTERFLY PEA FLOWER | Blue Healer”