POZABLJEN ZDRAVILEC IZ PRAGOZDOV

Trenutno smo v obdobju leta, ko srečamo nekoga s prehladom, gripo ali virozo na skoraj vsakem koraku. Ljudje kljub prijaznim opomnikom pozabljamo na krepitev svojega imunskega sistema in se raje kot to spopadamo s posledicami.

Kaj je prednost naravnih protivirusnih rastlinic v primerjavi s protivirusnimi zdravili?

Slednje napadajo in uničujejo specifične patogene v telesu, ki pa lahko (in brez težav) mutirajo v nove oblike – posledično je lahko določeno zdravilo manj učinkovito. Rastlinice, ki pa jim predpisujejo protivirusne lastnosti, pa zavirajo razvoj virusov že v štartu, ne glede na njihovo obliko in vrsto. Tako se lahko ena rastlinica bojuje proti večim sovražnikom.

Poleg tega, da krepijo naš imunski sistem, pa lahko imajo v kombinaciji s tem pogosto še druge lastnosti, kot to, da lahko:

  • ščitijo srce, jetra, možgane,
  • lahko pomagajo pri prebavi ter
  • so bogate z antioksidanti in
  • protivnetnimi toniki.  

Danes s tabo delim prav posebno rastlinico, pravzaprav gre za LUBJE! Pomembno je, da je lubje naravno starano in resnično kvalitetno.

Zmleta notranja stran lubja Pau d’Arca znamke Anima Mundi je divje nabrana na avtohtonih območjih Peruja.

PAU D’ARCO ljudstva Amazonije (od koder izvira) so ga uporabljala za vse vrste bolezni povezane z okužbami, prehladi, kašljem in gripo. V 80. letih so začeli na njem opravljati več raziskav, ki so pokazale zelo pozitivne rezultate njegovega boja proti rakavim obolenjem. Pa to še ni vse – nekoč so ga uporabljali tudi za čiščenje krvi, predvsem kot pomoč ženskam z bolečimi menstruacijami. Ne samo, da so se bolečine zmanjšale in je deloval tudi kot tonik za reproduktivne organe, Pau d’Arco je pomagal izboljšati tudi kvaliteto krvi.

Ker vsebuje dve zdravilni spojini: lapahol in beta-lapahon, ki sta bili dokazani kot protivnetni, se lahko Pau d’Arco bori tudi proti vnetnim stanjem (npr. osteoartritis, želodčne razjede, artritis…).

Kaj pa ga dela še enega res močnejših Anima Mundi prahcev? To, da lahko prave male čudeže naredi tudi v boju proti kandidi! In vemo, kako zoprna stvar je lahko to, kajne?

Pau d’Arco je torej lahko naravna protiglivična, antibakterijska in protivirusna rešitev za vse vas, ki verjamete, da je narava lahko enako močna v bojih proti nadležnim prehladnim obolenjem. ** 

Si ga že preizkusila? Najdeš, ga na tej povezavi TUKAJ.

Želim ti veliko zdravih dni!

Pozdravček, Barbara

*Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, ozdravitvi ali preprečevanju bolezni.

**Povzeto po: Anima Mundi, TOP HERBAL ANTIVIRALS That You Need to Know, https://animamundiherbals.com/blogs/blog/top-herbal-antivirals-that-you-need-to-know

Vam je všeč ta objava?

Deli na Facebook
Deli na Twitter

S TEM SEM URADNO ZAKLJUČILA.

Poznaš me nasmejano. Fajn. Pa nisem vedno taka. Poznaš me pozitivno. No, tudi za to včasih lijem potne srage. Vedno pripravljena pomagat. Iskreno – včasih

ZOPRNA TEMA. UNIČUJOČA.

Včasih je bilo težko. No, ne bi se delala lepo – pogosto je bilo težko. Potem pa, če sem zdržala, tisti občutek svobode. In tudi