BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 100€ - KODA POSTAFREE

Moč narave v tvoji skodelici najljubšega napitka

Search
Close this search box.

Dobrodošli v spletni trgovini Pureayur. Z uporabo te spletne trgovine se strinjate s sledečimi pogoji uporabe. Prosimo, skrbno jih preberite, preden nadaljujete z uporabo naše spletne trgovine.

**1. Uporaba spletne trgovine**

Z uporabo spletne trgovine Pureayur se strinjate, da boste spletno trgovino uporabljali izključno za zakonite namene in v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi. Prav tako se zavezujete, da ne boste uporabljali spletne trgovine za kakršnokoli nezakonito dejavnost.

**2. Registracija računa**

Pri izbiri ali ustvarjanju računa na naši spletni trgovini se strinjate, da boste zagotovili natančne in ažurirane informacije o sebi. Odgovorni ste za varovanje gesla za dostop do svojega računa.

**3. Nakupi**

Ko opravite nakup na naši spletni trgovini, se zavezujete, da boste zagotovili pravilne in ažurirane podatke za dostavo in plačilo. Prav tako se strinjate, da boste plačali vse stroške nakupa, vključno s stroški dostave in davki.

 O nakupu, dostavi in plačilu boste sproti obveščeni s potrditvenim e-mailom s podrobnim opisom blaga, ki ste ga naročili, načinom plačila in vrednostjo naročila, vključno z obračunanim DDV.

Če naročila zaradi pomanjkljivih podatkov/stanja brez zaloge/neplačila ipd.ne moremo obravnavati, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali po telefonu; v najkrajšem možnem času. V tem primeru ste upravičeni do vračila celotnega ali dela naročila, ki ni mogel biti dostavljen oz. vam v primeru predhodnega nakazila vrnemo znesek nakupa. **4. Intelektualna lastnina**

Vse vsebine na naši spletni trgovini, vključno z besedilom, slikami, logotipi, grafičnimi elementi in drugimi materiali, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi zakoni o intelektualni lastnini. Prepovedano je kopiranje, distribucija ali reprodukcija teh vsebin brez našega izrecnega dovoljenja.

**5. Odgovornost**

Spletna trgovina Pureayur ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo ali izgubo, ki bi nastala zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne trgovine. Vsa uporaba spletne trgovine je na lastno odgovornost.

**6. Cene**

Cena blaga je navedena cena na spletni strani na dan sprejema naročila. V primeru napačne cene izdelka na naši spletni strani vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času in vam dali možnost, če boste želeli, za ponovno potrditev naročila s pravilno ceno ali za preklic naročila. Če ste blago že plačali, vam odobrimo vračilo kupnine. Vse cene, navedene za izdelke, ki so na voljo na spletni strani, vključujejo DDV. Cena blaga ne vključuje stroška dostave. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

**7. Dostava in pošiljanje**

Vaše naročilo bo odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni. Če kateri od izdelkov trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in informirali o predvidenem času dobave. Za dostavo uporabljamo hitro pošto GLS.  Znesek dostave je viden v košarici pred zaključkom nakupa. 

ZAVRNITEV PREVZEMA POŠILJKE ALI NEPREVZETE POŠILJKE

V primeru, da kupec ne prevzame pošiljke, ki bi bila plačana po povzetju (z odkupnino), mu bo pošiljatelj, v tem primeru trgovina Pureayur, poslal opomin z nadaljnjimi navodili. V kolikor bo ponudnik pošiljko ponovno odposlal, mora kupec plačati poštne stroške vračila pošiljke in stroške ponovnega pošiljanja po ceniku dostave GLS – 4,99 eur. V primeru, da nastanejo višji stroški, pa v višini povzročenih stroškov. V kolikor se kupec na opomin ne odzove, bo ponudnik prisiljen denarni znesek skupaj z vsemi stroški izterjati po sodni poti.

**8. Reklamacije**

Ko prejmete izdelke, vsebino paketa dobro preglejte. V primeru, da je vaše naročilo nepravilno odpremljeno oz. je poškodovano, se obrnite na nas v roku 2 delovnih dneh od prejema vašega naročila na trgovina@pureayur.si, kamor pošljete tudi slike pošiljke oz. izdelka, kjer se vidi napaka. GLS kurir prevzame vaš paket skupaj z original embalažo, in ga vrnete na naš naslov. V tem primeru vam bomo vrnili kupnino ali poslali novo naročilo. Zadovoljni kupci ste naša prioriteta, zato se bomo v vseh situacijah potrudili, da zadovoljimo vaša pričakovanja in vedno poiščemo rešitev za obe strani. 

**9. Deklaracije in opis izdelkov**

Naša odgovornost je, da so na izdelkih informacije preverjene, pravilne in nezavajujoče. V kolikor na opisu izdelka opazite napako, nam to prosim javite na naslov: barbara@pureayur.si in pregledali bomo vaše predloge in pripombe. Zavedamo se, da smo zmotljivi in da so napake del človeške narave. Se pa trudimo, da bi le-teh bilo čim manj. 


**10. Spremembe pogojev uporabe**

Občasno lahko spremenimo te pogoje uporabe. Obvestilo o spremembah bomo objavili na naši spletni strani, zato vas spodbujamo, da te pogoje redno pregledujete.

**11. Kontakt**

Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi v zvezi s temi pogoji uporabe, nas prosimo kontaktirajte na barbara@pureayur.si.

Dosegljivi smo:

ponedeljek-petek: 8.00 in 14.00 na e-naslovu: trgovina@pureayur.si (na mail odgovarjamo v najkrajšem možnem času) ali telefonski številki: 070 610 493.

Zahvaljujemo se vam zaupanje, ki ga izkazujete Pureayur, in upamo, da boste uživali v uporabi naše spletne trgovine.