BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 100€ - KODA POSTAFREE

Moč narave v tvoji skodelici najljubšega napitka

Search
Close this search box.

ČRN BEZGOV SIRUP | organsko proti virusom

CENA: 28,90

Na zalogi

Opis

Super koncentrat

Anima Mundi bezgov sirup je dvojno ekstrahiran, saj gre skozi postopek dekokcije ter ekstrakcije v alkoholu in rastlinskem glicerinu.

Ta visokopotenten ekstrakt združuje črni bezeg z visokim deležem protivirusnih rastlin in gob,  kot so bajkalska čeladnica, kordiceps, reishi, shiitake in maitake. Ti rastlinski antivirali lahko  neverjetno podpirajo imunski sistem, medtem ko so priznani tudi kot toniki za dihala. Vse Anima Mundi gobe so 100% certificirano ekološke in gojene v državi Washington, kjer uporabijo tako plod kot tudi micelij.

To ni običajen bezgov sirup!
Je ekstra močan in veganski. Pri izdelavi ne uporabljajo medu, kot je običajno v klasičnih formulacijah; namesto tega je uporabljen ekološki rastlinski glicerin in ekološki trsni alkohol. Za Anima Mundi bezgov sirup je rastlinski glicerin namesto medu ali drugih sladkorjev, ki jih najdemo v tradicionalnih receptih, izbran iz več razlogov:

  1. Rastlinski glicerin ima sladek okus, vendar ne vsebuje sladkorja, kar Anima Mundi bezgov sirup naredi popolnoma brez sladkorja in varen za diabetike in vegane.
  2.  Anima Mundi bezgov sirup je enako prenosljiv in priročen kot vsi njihovi toniki in eliksirji… kamorkoli ga lahko vzamete s sabo! Rastlinski glicerin namreč omogoča stabilnost na sobni temperaturi in ne potrebuje hlajenja.
  3. Kljub temu da vsi vemo, da sta med ali agavini sirupi precejšnji priboljšek, drži tudi, da se količina sladkorja v krvi hitro poveča, če jemljete resnično medicinske doze 4-6 žličk na dan ob prvih znakih bolezni.

Ključne prednosti:
– Lahko deluje protivirusno* [R, R, R]
– Adaptogen* [R, R]
– Lahko izboljša zdravje pljuč* [R]
– Lahko podpira zdravo delovanje imunskega sistema

*Ti izdelki niso namenjeni diagnosticiranju, zdravljenju, ozdravitvi ali preprečevanju bolezni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ČRN BEZGOV SIRUP | organsko proti virusom”