BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 100€ - KODA POSTAFREE

Moč narave v tvoji skodelici najljubšega napitka

Search
Close this search box.

O nas

Najbrž te zanima, kdo ti pripravlja paketke in se veseli vsakega novega naročila. 🙈 Sva Aljaž in Barbara  in najino življenje je zaradi moje (Barbara tukaj 🙋🏻‍♀️) izobrazbe prežeto z rastlinicami, prahci, tinkturami in naravnimi načini ohranjanja dobrega počutja. V ZDA sem doštudirala ajurvedo, indijsko medicino, ki me je v preteklosti rešila pred dobesednim propadom in mi pomagala, da sem si povrnila zdravje. Ja, iz vsake težke zgodbe, se lahko rodi nekaj dobrega. Danes to vem in sem hvaležna. 

Z Aljažem, ki je sicer profesionalni fotograf in snemalec (in je odgovoren za to, da ti gledaš lepe fotografije izdelkov), sva imela od nekdaj željo po spletni trgovinici. Jaz pa sem od nekdaj sanjala tudi to, da bom neke vrste teta Pehta, ki bo ljudem pomagala do boljšega življenja. 🙂 No, danes svoje sanje združujeva in vam predstavljava najino trgovinico, ki je polna prehranskih dodatkov, ki so naravni, organski, ekološki in pripravljeni z največjo ljubeznijo priznanih herbalistov.

Moram ti priznati, da sem tako zelo vesela in ponosna, da sva zbrala pogum. In vsak dan znova se zahvaljujeva, da lahko opravljava svoje poslanstvo. 

Z veseljem sva ti na voljo za vsa dodatna vprašanja, sodelovanja in povezovanja. Če te pokliče karkoli od tega, nama brez oklevanja piši na trgovina@pureayur.si.